Welkom bij Romilan ICT
Met 25 jaar ervaring levert Romilan ICT een uitgebreid dienstenpakket aan zzp'ers, midden- en kleinbedrijven.
Elke klant is uniek en behoefd daarom een uniek product naar wens. Persoonlijk contact en meedenken staat dan ook centraal.
Laat u aangenaam verrassen door onze complete en betaalbare dienstverlening!
Totaaloplossing aan diensten
Bij het starten of vernieuwen van een onderneming hoort natuurlijk een goede en duidelijke website. De website is het visitekaartje van uw onderneming en tegenwoordig overwegen mensen op basis van de uitstraling van een website om contact op te nemen, een product aan te schaffen of dienst af te nemen. Als de website verouderd, onduidelijk of onvindbaar is dan zal succes uitblijven.

Op basis van alle wensen, de visie en ambitie, gaat Romilan ICT aan de slag met het ontwerpen en bouwen van de perfecte website. Om de juiste doelgroep te bereiken, aan te spreken en daarmee goed in de markt te staan, is er alleen meer nodig dan de website zelf. Voor de website is er goede hosting nodig, e-mail en wellicht nog een domeinnaam. Daarnaast hebben startende bedrijven een goed en herkenbaar logo nodig met bijpassende huisstijl en als bedrijf kunt u natuurlijk niet zonder visitekaartjes. Voor deze producten en de website is het natuurlijk van groot belang om goed beeldmateriaal te gebruiken. Foto's bepalen voor 80% de uitstraling en daarmee het gevoel bij uw klanten. Al deze diensten kunnen wij verzorgen om de juiste kwaliteit te behalen.

Naast dit alles levert en onderhoud Romilan ICT ook computers en netwerken. Denk hierbij aan; het opschonen, updaten of repareren van computers, het leveren en installeren van nieuwe (rand)apparatuur, het realiseren of verbeteren van kleine of grote (wifi)netwerken, etc.

Al onze diensten zijn uiteraard afzonderlijk of in combinatie af te nemen.
ALLE DIENSTEN
COMPUTERS
APPARATUUR
NETWERKEN
WIFI

WEBSITES
TOOLS
BACKOFFICE

LOGO’S
FLYERS
VISITEKAARTJES
BRIEFPAPIER
DRUKWERK

FOTOGRAFIE
FOTOBEWERKING

HOSTING & MAIL
ONDERHOUD
DOMEINNAMEN
ADVIES

De kracht van Romilan ICT
Om onze klanten te ontzorgen en het zo makkelijk mogelijk te maken verzorgen wij een totaaloplossing aan diensten. Hierdoor kunt voor allerlei diensten altijd terecht bij Romilan ICT. Of het nu gaat om de website of (mail)hosting, de huisstijl of het drukwerk, computers of het (wifi)netwerk, voor alles staan wij altijd voor u klaar. Ook in noodsituaties kan er snel geschakeld worden.
PERSOONLIJK
VERTROUWD
MEEDENKEND
GOED ADVIES
MAATWERK
FLEXIBILITEIT
KWALITEIT
CREATIEF
SERVICE
Waarom Romilan ICT?
Met alle informatie over de diensten die wij leveren en waar wij voor staan,
is het aan u om te bepalen of Romilan ICT het juiste gevoel geeft en past bij
de wensen die u heeft.
Neem gerust contact op
Meer weten of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek?
Van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.
Natuurlijk kunt u ook mailen, u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.
06-50638383