Computers & Apparatuur
Met meer dan 25 jaar ervaring met computers en diverse apparatuur (zoals telefoons, tablets, printers, mediaboxen, setupboxen, audio, video, etc.) kunt u terecht bij Romilan ICT. Zijn er problemen of bent u opzoek naar een bepaalde oplossing? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Voor diverse zzp'ers (of particulieren), midden- en kleinbedrijven verzorgt Romilan ICT de ondersteuning, software, reparaties, nieuwe apparatuur, migratie, automatisering en/of het onderhoud.

Waar u ook mee zit, er is altijd een oplossing!
COMPUTERS
LAPTOPS
SCHERMEN
RANDAPPARATUUR
AUDIO VIDEO
SOFTWARE
ONDERHOUD
BEVEILIGING
MIGRATIE
REPARATIE
ONDERSTEUNING
AUTOMATISERING

Netwerken & Wifi
Om alles goed en snel te laten communiceren kunnen we niet meer zonder bekabeld en draadloos netwerk. Van particulieren tot grote bedrijven, overal is een netwerk nodig en uiteraard zo stabiel en snel mogelijk. Romilan ICT is geregeld bezig met het optimaliseren en/of realiseren van wifi netwerken. Hierbij wordt tegenwoordig veelal gebruik gemaakt van een wifi mesh netwerk waarbij diverse wifi punten naadloos één groot netwerk vormen.

Ook het aanleggen en configureren van modems, routers, switches en servers is mogelijk. Van kleine particulieren netwerken tot de grotere midden- en kleinbedrijven. Verder komt het geregeld voor dat groeiende bedrijven nog werken op een basis (thuis)netwerk en over moeten naar een goed en snel bedrijfsnetwerk of een (overgenomen) bedrijfsnetwerk waarvan weinig tot niets bekend is qua bekabeling, apparatuur, configuratie, schema's, etc. Wellicht kan Romilan ICT hierbij helpen om alles op order te brengen.
NETWERK
WIFI
MODEMS
ROUTERS
SWITCHES
PATCHKASTEN
BEVEILIGING
SERVERS
WINDOWS
LINUX
BACK-UP
CLOUD

Websites / Web development
Bij Romilan ICT kunt u terecht voor een volledig op maat ontwikkelde website. Geen standaard templates of software pakketten, waar vele andere ook gebruik van maken waardoor websites op elkaar lijken, maar een uniek en creatief product helemaal naar wens gebouwd en waar u vele voordelen van heeft.

Voor het creëren van de website wordt er vooraf goed bekeken welke doelgroep de website aan moet trekken en welk gevoel de website moet geven aan haar bezoekers. Al uw wensen worden uiteraard opgenomen maar er wordt ook advies gegeven en actief meegedacht over de keuzes en mogelijke verbeterpunten. Hierdoor kan de website tot in de puntjes geoptimaliseerd worden.

Door de vele jaren van ervaring met servers, hosting, programmeren, databases, grafische vormgeving, etc. bent u bij Romilan ICT aan een goed adres.
UNIEK
CREATIEF
ADVIES
MEEDENKEND
ERVARING
KWALITEIT
FLEXIBILITEIT
MAATWERK
SNELLE SERVICE

Backoffice systemen / Tools
Elk bedrijf heeft haar eigen administratie en manier van werken waardoor er vaak vraag is naar een backoffice op maat en/of specifieke webtools. Het grootste voordeel van een op maat ontwikkelde backoffice of tool is dat het volledig naar behoefte werkt en dat er altijd nog onderdelen aangepast of bijgemaakt kunnen worden. Bij standaard (web)software pakketten is dat meestal niet het geval en daarbij komt dat door abonnementen/licenties de kosten uiteindelijk veel hoger zijn. Mocht u interesse hebben in een eigen backoffice en/of handige tools? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Onderhoud op maat
Om de website te beheren is er de mogelijkheid om met een heel gebruiksvriendelijk systeem zelf de website te onderhouden.
Mocht u geen tijd, kennis of zin hebben om uw website bij te werken dan bied Romilan ICT ook een onderhoudsdienst.
Naar gelang de maandelijks gemiddelde hoeveelheid werkzaamheden wordt deze dienst op maat berekend.
Grafische vormgeving / Design

LOGO
Bij uw bedrijf hoort natuurlijk een uniek en herkenbaar logo. Heeft u een (nieuw) logo nodig, een vernieuwing van uw huidige logo of moet uw logo gedigitaliseerd worden voor een hoge kwaliteit? Alles is mogelijk.

DRUKWERK
Flyers, posters, visitekaartjes, briefpapier, kleding, canvasdoeken, banners, pennen, aanstekers, stickers, sleutelhangers, etc. Wij ontwerpen het voor u en kunnen alles laten (be)drukken.

MEDIA
Mooie en pakkende reclame is belangrijk. Affiches, banners, visuals en reclame voor socialmedia, internet, magazines, presentatieschermen of andere doeleinden worden ook door ons verzorgd.

Fotografie
Voor websites en drukwerk is mooi beeldmateriaal van groot belang. Foto's bepalen namelijk voor 80% de uitstraling van uw website en drukwerk. Laat de fotografie van producten, winkel, bedrijfsruimte, omgeving en/of portrettenen verzorgen door Romilan ICT om de juiste kwaliteit te behalen, want een professionele uitstraling geeft uw potentiële klanten vertrouwen en een goed gevoel.


Fotobewerking
Met de ruime ervaring in Photoshop is geen fotobewerking te gek. Van het toepassen van bepaalde effecten tot het volledig retoucheren van foto's. Denk hierbij aan storende voorwerpen die in de achtergrond op de foto aanwezig zijn, kleuren die net niet helemaal kloppen, oneffenheden, etc. Een foto is vaak nog véél mooier te maken!

06-50638383
info@romilanict.nl
Neem gerust contact op
Meer weten of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek?
We zijn van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur.
Natuurlijk kunt u ook mailen, u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.

Al onze diensten zijn uiteraard afzonderlijk of in combinatie af te nemen